25.05.2016

Din ciclul ,,Cine nu are un animalut de companie, sa-si cumpere" :)
Sau ,,Cum se doarme la fam Bradea " :)
Totosii dorm cu noi in camera cel mai des, uneori Totos mai merge la baiat in camera. Au saltelutele lor puse de-o parte si de alta a patului nostru.
Buuun. Pan-aici e bine.
Dar...toata noaptea, de cate ori ma intorc, vin sa ma linga, se ridica si-si pun capsoarele pe mine, imi aduc jucariile lor... Va dati seama ce placut e sa simti un nas rece sau o limba umeda pe picior? Extaz pur, mai ales cand ti-e somnul mai dulce! Dimineata, gasesc jucariile lor langa mine. Alta placere inefabila e sa ma-ntorc peste ele si sa le simt sub coaste.... 
Partea buna e ca nu le mai las in camera jucariile tiutoare. Mi-am luat-o si cu asta. Visam si eu ceva frumos, erotico-telenovelistic, si cand mi-era lumea mai draga, imi tipa o jucarie-n urechi!! Pai, ma lipeam de tavan si se ducea dracu" telenovela, disparea Juan Fernando ala frumusel si io nu mai eram prinsesita aia iubibila si 90-60-90.....
Sotul se trezeste la 3 dimineata si pleaca la munca, asa ca le da vitaminele (ascunse in jumatate de corn, ca altfel nu se poa" ) si-i da afara, in curte. Daca-i lasa in casa, imediat cum inchide usa de la intrare, amandoi sunt in pat. Totos primul, desigur, calare pe mine. Lisa e mai delicata, urca usurel si se aseaza langa mine :) Totos sare de la usa, exact pe spatele meu....ca ghiolbanu"!
Asa ca, ii da afara pe Totosi si baga motanul in casa. Alt ghiolban, dar macar are 3 kile, nu 40 ca Totos.
Daca e Micki, ala e cuminte, se baga intre picioarele mele si doarme. Daca e Norocel (ala libidinos si nu va spun poreclele lui ca ma reclamati pentru indecenta-am scris si aici) e alta mancare de peste. Vine si ma miroase la fata, ma linge si apoi se urca pe mine. Asta numai calare pe mine doarme: ori pe ceafa mea, ori pe spate, ori intre umeri, unde simte el ca am eu dureri :)
Eu dorm pe burta si ma foiesc mult, ca ma doare spatele :) Daca ma intorc brusc, imediat aud un mieunat indignat, asa ca ma intorc usor, sa nu deranjez.
Grea viata..offff.
Indiferent unde sunt, in casa sau prin curte, am mereu alaiul de onoare cu mine: Totosii si motanii. Trebuie sa fiu atenta la orice pas, motanii sunt printre picioarele mele sau se trantesc peste picioarele mele. Totosii ori se baga-n sufletul meu, ori sar pe mine, ori imi baga mingile-n nas... Abia merg!
Motanii nu iubesc Totosii, ii scuipa si se fac covrig cand ii vad. Dar trec printre picioarele lor, se alinta de ei. Si iar ii scuipa.
Le fura mancarea la bietii Totosi si ii mai scuipa o data... Vorba aia..ca motanul :)
Si Totoseii mei se uita la nebunii de motani cu blandete si-i lasa-n pace :D
Casa de nebuni! :D











1 comentarii:

 
Toggle Footer