25.02.2015

Am citit saptamana trecuta o mare aberatie: Lucian Mandruta se plangea de faptul ca tinerii romani nu vor sa se inroleze in armata!
Mai spunea acest personaj, in termeni extrem de duri, ca tinerii sunt obligati sa puna mana pe arma, ca sa-i apere lui copiii...si multe alte aberatii la fel..
Serios???
Te rog frumos si in mod politicos, domnule Mandruta, atat de politicos cat imi permite revolta mai mult decat fireasca, sa-mi raspunzi la cateva intrebari:

1. Unde erai cand copilul meu era bolnav si eu plangeam cu el in brate, pentru ca nu aveam bani de medicamente? Unde erai cand munceam cate 10-12 ore pe zi, dar nu aveam bani sa-i cumpar o portocala sau mergea prin zapada cu ghetutele rupte?
2. Unde erai cand sotul meu a fost nevoit sa plece din tara si sa ne lase singuri?
3. Unde erai cand copilul meu a fost obligat sa plece la munca in strainatate, pentru ca acasa nu gasea de lucru?
4. Ce obligatie are copilul meu, fata de tine si fata de copiii tai?
5. Si marea intrebare: DESPRE CE RAZBOI VORBESTI, MANDRUTA? Care razboi si al cui este razboiul asta?
De ce iti doresti atat de mult un razboi? Ai vazut prea multe filme de actiune?
Daca simti ca-ti sunt amenintati copiii, ia-ti, te rog frumos, atat timp cat inca te mai pot ruga frumos, ia-ti prastia si urca-te dracului pe bloc,
sa vanezi toti dusmanii care trec in zbor si te ameninta!
Copilul meu nu vrea razboi si nici eu nu vreau asta. Nu am crescut copilul ca sa-l trimit la un razboi fara sens. Noi vrem sa traim in liniste si pace.
Daca vrei un razboi, du-te singur, impreuna cu toata liota de derbedei din guvern. Sunt romanca, imi iubesc tara, dar refuz sa-mi trimit copilul la razboi. Care razboi?
Apara-ti singur plozii, Mandruta, daca esti in stare sa faci asta si nu doar sa latri degeaba!

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat! Sa se duca cei de la guvern, ei fura si traiesc bine iar sotii si copii nostri sa piara in razboiul altora. Nici eu nu sunt de acord.

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer