06.05.2018

Mergeam azi spre piata, rapid, voiam sa cumpar ceva si sa ma intorc acasa. Voiam sa filmez o reteta noua si sa profit de duminica si de liniste. Bormasinile vecinilor mei se odihnesc duminica.

Am un mers rapid, de obicei zambesc, ma uit in jur, admir florile, animalutele, sunt atenta sa salut si sa raspund la saluturile cunoscutilor.
Azi, eram grabita rau si cu mintea pe coclauri. Stiti voi cum e uneori, cand e o invalmaseala de ganduri, vrei sa faci milioane de lucruri si esti complet aeriana.
Vad cu coada ochiului un fost coleg de munca, un marlete din ala plin de sine, grobian la paroxism. Genul de invid gretos si arogant, pe care efectiv nu ai chef sa-l saluti. Trec pe langa el elegant, admirand concentarata peisajul...Si aud in urma:
-Bai, ce te-ai ingrasat!
Spus in gura mare. I-am raspuns, fara eleganta, din mers si fara sa-l privesc, exact cum merita:
-Sa ma pupi in c*r! Si am ridicat si-un deget in cel mai elegant semn al pacii.
A icnit marletele de surpriza, si extrem de jignit a baiguit:
-Bai, dar tot frumoasa iesti...
Nici n-am catadicsit sa-i raspund.
Da, pe cat sunt de doamna si de amabila cu oamenii-oameni, cei care se poarta cu bun simt, pe atat de usor pot sa dau replica unui marlan si sa ma leg de doamna ma-sa. Bine, cu eleganta, ca eu sunt o doamna.
Da, stiu ca m-am ingrasat imens in ultimii 5 ani, dar daca ai bun simt, vezi-ti de fundul tau, nu de al meu. Nu e nevoie de glume, mistouri si rautati despre grase, ca le stiu pe toate. Majoritatea sunt complet idioate.
Nu, bai, amibelor care jigniti grasii, nu toti cei care sunt grasi, sunt asa de la mancare. Nu toti baga-n ei tone de mancare! Mai ales cei care timp de peste 40 de ani nu au fost grasi.
Daca nu te duce mintea sa gandesti ca e clar o problema de sanatate, taci dreacu! Grasimea e boala, indiferent ca bagi in tine ca porcul sau nu!
Eu fac parte dintre aia care n-au fost grasi, dar acum ma dau de-a dura. Sunt cat o vaca, si aia gestanta, ca la 100 de kile nu te mai poti numi om.
Dar daca mi-o spui golaneste sau ca un marlan, primesti exact ce oferi!
Adica un mare sictir!
Update:
Un gras poate slabi daca face niste analize, daca descopera cauza reala a ingrasarii si ia masuri. Dar pentru prostie, nesimtire si marlanie nu exista remedii si nici medici care sa le trateze!

Poza este de la lansarea cartii ,,Pofta buna, retete simple de mare efect" de la Bucuresti, de acum 2 ani.

5 comentarii:

  1. Bravo dna Gina ,femeile de la o anumita varsta trec la o alta etapa care face sa ne schimbam, asa sunt barbatii aroganti ,marlani,si care nu se uita la ei ce burtoi au impins de nu-si mai vad talimbele,spor la treaba si la reusitele dvoastra,uitati marsaviile

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo dna Gina ,femeile de la o anumita varsta trec la o alta etapa care face sa ne schimbam, asa sunt barbatii aroganti ,marlani,si care nu se uita la ei ce burtoi au impins de nu-si mai vad talimbele,spor la treaba si la reusitele dvoastra,uitati marsaviile

    RăspundețiȘtergere
  3. Total de acord cu dumneavoastra , stimata doamna!

    RăspundețiȘtergere
  4. �� ce bine e cind omul nu se sinchiseste prea mult si spune lucrurilor per nume. Sa nu creada cineva cumva Ca aia grasi is tare fericiti pentru Ca sunt grasi. Da asa cum nu putem fi toti trasi prin Inel, ne accepta asa cum suntem si mergem inainte. De-ar di doar kilele in plus problema CEA mai mare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine spus,fiecare sa-si vada de al lui ,nimeni nu are dreptul sa-l judece pe celalalt cum arata,felicitari i-ai raspuns cum merita!

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer