08.05.2018

M-am intors definitiv in Romania, nu mai plec, dar nici nu voi accepta totul cu resemnare! Voi lua atitudine la tot ce e in neregula. Vocea mea se va auzi!

Incep acum o serie de articole in care voi semnala totul: nesimtirea, delasarea, marlania, tupeul, hotia, lipsa de bun simt si educatie...
Am publicat acum 2 zile un articol in care semnalam marlania unui individ. In Bai, ce te-ai ingrasat!, cu siguranta recunoasteti o intamplare reala, care vi s-a intamplat poate si voua.
Am spus 10 motive pentru care m-am intors definitiv in Romania, pentru ca afara nu e totul roz si nu umbla cainii cu colaci in coada. Voi mai scrie si despre asta, abia am inceput. Am tolba plina cu povesti de spus...
Diferenta o fac intotdeauna oamenii. Afara, oamenii iau atitudine la orice, cheama politia, presa, fac scandal, nu accepta toate mizeriile.
In Romania, oamenii se lamenteaza, se miorlaie din orice, ridica din umeri, nu ies la vot (si se lauda cu asta) sau ies si voteaza tot PSD-ul. Isi vand votul pe un mic sau o sticla cu ulei.
Voi scrie despre toate, voi face public orice neregula: daca mi se cere spaga, daca mi se vorbeste urat, daca nu-mi sunt respectate drepturile de cetatean, in orice fel.
Da, stiu ca nu e mult, ca sunt doar o picatura intr-un ocean. Dar vocea mea se va auzi. Chiar daca vor citi articolele mele doar 2000-10.000-50.000 de oameni, nu conteaza.
Important este ca voi fi auzita si poate macar 10-100-1000-10.000 dintre voi veti face acelasi lucru.
Singuri, suntem ca firele de nisip in Sahara. La un loc, daca ne unim, suntem o forta!
Unde-i unul, nu-i putere
La nevoi si la durere. 
Unde-s doi, puterea creste
Si dusmanul nu sporeste!



2 comentarii:

  1. Foarte bine, asa ar trebui să facă toată lumea! Românii s-au cam resemnat si nu e bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chapeau, madame! Va sustin si urmez indeaproape!

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer